Produkt Video(s) Technologie Video(s)
Bügeltisch.jpg

Likalna miza

Idealna kombinacija k parnemu likalniku.


Dodatno dobavljiva likalna miza Thermostar. Likajte s potrebno paro in najmodernejšim udobjem! Olajšajte si delo in prihranite svoj čas za gospodinjska opravila.

Dodatne informacije

Likanje: vaše obleke lahko zlikate v le nekaj minutah. Kos oblačila se z likalnikom le rahlo dotaknete. Tlačna para zgladi vlakna tkanine in gube izginejo. Vaše hlače, obleke, krila, večerne obleke izgledajo ponovno kot nove. Kemično čiščenje je tako odveč.

  • Bombaž: navlažitev in škropljenje sta nepotrebna. Kavbojke, kuhinjske krpe, brisače, srajce itd. se likajo s pomočjo tlačne pare povsem brez napora. Za obojestransko likanje več plasti tkanine zadostuje že, da greste z likalnikom enkrat po površini tkanine.
  • Občutljivo laneno blago : tudi pri lanu navlažitev in škropljenje nista potrebna. Zadostuje že, da greste z likalnikom enkrat po površini tkanine!
  • Volnen pulover: dosegli boste osupljive rezultate! Likajte z nekaj centimetri odmika preko tkanine. Namesto, da bi ga pomečkali, pulover dobi volumen. Vaš pulover izgleda kot nov.
  • Svila: svilene tkanine so udobne za nošenje, vendar se jih težko lika. Brez težav za likalnik Thermostar: para ustvari dovolj vlage, mokro likanje je nepotrebno in material dobi posebno trdnost.

«nazaj

Evenin: Izdelki za vse življenje

Le ekonomsko in ekološko odlični izdelki prejmejo cetrifikat Evenin. Izdelki, kot je npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ki so visoko kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo ter so dokazano prijaznejši za podnebje in okolje. Več o izdelkih za vse življenje

Kontakt

Jakoma D.O.O.
Trnovljska cesta 56
3000 Celje
UID: SI94010323
Tel: 3425 6150
office@thermostar-slovenia.info