Produkt Video(s) Technologie Video(s)
produkte-leben1.jpg

Izdelki za življenje

Nikoli več drugega parnega čistilca

Pameten nakup – Sistemi na suho paro: Nikoli več ne boste potrebovali drugega parnega čistilca in lahko tako prihranili veliko denarja! Kajti - vseeno ali Classic, Avantgarde ali Professional – parni čistilci na suho paro Thermostar so izdelki za vse življenje:


  • Kotel iz nerjavečega jekla
  • vgrajen ventilator za hlajenje elektronike
  • grelnik s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna (raztezanje zaradi porasta temperature vodi do odpadanja oblog vodnega kamna)
  • električno-mehanski plovec s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna (s tehnologijo True Temp, ki zagotavlja neprekinjeno visoko temperaturo pare)


Thermostar je parni čistilec na suho paro, ki razpolaga s tehniko profesionalnih naprav in se zaradi kompaktne velikosti lahko uporablja tudi v gospodinjstvu. V kolikor bi bilo, neglede na to, po koliko letih, potrebno popravilo, vas garancija ščiti pred stroški ponovnega nakupa nove naprave – in to vse življenje!

Iz ljubezni do okolja …

Z nakupom sistema na suho paro Thermostar pa lahko dragoceno pripomorete k varovanju okolja. Kajti Thermostar pomeni: Le enkrat kupiti, le enkrat zavreči! Higienična čistoča brez čistilnih sredstev in kemikalij!

Preverjena kakovost

Naši izdelki in tehnologije temeljijo na preverjeni kakovosti. Za vašo varnost in za naše okolje. Modela Avantgarde in Professional sta prejela TÜV in GS certifikat.
Slideshow abspielen!

Evenin: Izdelki za vse življenje

Le ekonomsko in ekološko odlični izdelki prejmejo cetrifikat Evenin. Izdelki, kot je npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ki so visoko kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo ter so dokazano prijaznejši za podnebje in okolje. Več o izdelkih za vse življenje

Kontakt

Jakoma D.O.O.
Trnovljska cesta 56
3000 Celje
UID: SI94010323
Tel: 3425 6150
office@thermostar-slovenia.info