Produkt Video(s) Technologie Video(s)
patente-druckmesser.jpg

Patentierana tehnologija*

Thermostar sistem na suho paro: svetovna uspešnica

Thermostar sistem na suho paro je bil po svetu prodan že preko 100.000 krat. Poleg tega pa se izjemne tehnologije, ki uvrščajo parni čistilec na suho paro med najboljše parne čistilce na svetu, uporabljajo tudi v široki paleti ostalih izdelkov.

Inteligentna tehnologija

Tehnologije, razvite za Thermostar parni čistilec na suho paro, številna mednarodna podjetja uporabljajo tudi za druge izdelke:

  • Parni kotel iz legiranega jekla z odstranljivimi grelnimi elementi 
    Izdelan je izključno iz legiranega jekla AISI 304 s strani spezializiranih tehnikov in zvarjen s pomočjo posebnega postopka varjenja (TIG „Tungsten Insert Gas“) in testiran z do 70 barov tlaka.
  • Grelni element s funkcijo samodejne odstranitve vodnega kamna
    Obdan s posebno zlitino, poskrbi za maksimalno učinkovitost in segrevanje vode v najkrajšem možnem času pri konstantno visoki temperaturi pare. Pri porastu temperature se razteza in s tem odstranjuje vodni kamen.

Več informacij o Thermostar tehnologiji lahko dobite neposredno pri pooblaščenih prodajalcih znamke Thermostar ali pa nam pišite na elektronski naslov info@thermostar.info.

 


*Patenti potekli

Technologie

Alle Komponenten des Thermostar Trockendampfsystems werden auf Basis dieser erfolgreichen Technologie gefertigt.
Slideshow abspielen!

Evenin: Izdelki za vse življenje

Le ekonomsko in ekološko odlični izdelki prejmejo cetrifikat Evenin. Izdelki, kot je npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ki so visoko kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo ter so dokazano prijaznejši za podnebje in okolje. Več o izdelkih za vse življenje

Kontakt

Jakoma D.O.O.
Trnovljska cesta 56
3000 Celje
UID: SI94010323
Tel: 3425 6150
office@thermostar-slovenia.info