Produkt Video(s) Technologie Video(s)
Thermostar Dry Steam Cleaner

Parni čistilec na suho paro

Parni čistilec iz legiranega jekla

Sistem na suho paro Thermostar je parni čistilec z ohišjem iz visoko kakovostnega legiranega jekla (10 let garancije na kotel!). Neodvisno od tega pa velja tudi garancija za Thermostar sistem na suho paro! 

Thermostar parni čistilec na suho paro poskrbi za higienično čistočo pri hrapavih kot tudi gladkih površinah in ima zelo dolgo življenjsko dobo – zahvaljujoč odlični obdelavi in Thermostar tehnologiji*:

  • Kotel iz legiranega jekla
  • Vgrajen ventilator za hlajenje elektronike
  • Grelnik s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna (raztezanje zaradi porasta temperature vodi do odpadanja oblog vodnega kamna)
  • Elektro-mehaničen plovec s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna (s tehnologijo True Temp za neprekinjeno visoko temperaturo pare)


Thermostar parni čistilec na suho paro je pridobil certifikat TÜV o opravljenem testiranju materialov in je označen z GS oznako.

*Patenti potekli

Evenin: Izdelki za vse življenje

Le ekonomsko in ekološko odlični izdelki prejmejo cetrifikat Evenin. Izdelki, kot je npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ki so visoko kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo ter so dokazano prijaznejši za podnebje in okolje. Več o izdelkih za vse življenje

Kontakt

Jakoma D.O.O.
Trnovljska cesta 56
3000 Celje
UID: SI94010323
Tel: 3425 6150
office@thermostar-slovenia.info