Produkt Video(s) Technologie Video(s)
Thermostar Dry Steam Cleaner

Evenin: Izdelki za življenje

Le ekonomično in ekološko odlični izdelki lahko prejmejo Evenin Certifikat. Izdelki, kot npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ne izkazujejo le visoke kakovosti in dolge življenjske dobe, temveč so tudi dokazano prijaznejši za naše podnebje in okolje. 

Evenin pa nudi še več:

  • dodatne garantirano okolju prijazne izdelke
  • originalne cenovno ugodne dodatke in rezervne dele za številne gospodinjske aparateaparate
  • okolju prijazno odlaganje vaših starih naprav 


Vaš star aparat za dober namen

Skupina Evenin čuti odgovornost do okolja. To pomeni, da tehnično uporabnih, starih naprav ne zavržemo, temveč jih posredujemo v uporabo osebam oz. institucijam (npr. vrtcem), ki jih potrebujejo.

na spletno stran Evenin

Več informacij o skupini Evenin, filozofiji skupine Evenin in Evenin Certifikatu na: info@thermostar.info kot tudi neposredno pri pooblaščenih Thermostar.

Preverjena kakovost

Naši izdelki in tehnologije temeljijo na preverjeni kakovosti. Za vašo varnost in za naše okolje. Modela Avantgarde in Professional sta prejela TÜV in GS certifikat.
Slideshow abspielen!

Evenin: Izdelki za vse življenje

Le ekonomsko in ekološko odlični izdelki prejmejo cetrifikat Evenin. Izdelki, kot je npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ki so visoko kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo ter so dokazano prijaznejši za podnebje in okolje. Več o izdelkih za vse življenje

Kontakt

Jakoma D.O.O.
Trnovljska cesta 56
3000 Celje
UID: SI94010323
Tel: 3425 6150
office@thermostar-slovenia.info