Produkt Video(s) Technologie Video(s)
Thermostar-Garantie.gif

Doživljenjska garancija kakovosti izdelave*

Doživljenjska garancija kakovosti izdelave

Parni kotel iz legiranega jekla, vgrajen ventilator za hlajenje elektronike in grelec ter plovec s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna: ni čudno, da Thermostar sistem na suho paro zagotavljajo zelo dolgo življenjsko dobo. V kolikor pa bi bilo kljub vsemu potrebno popravilo, pa vas garancija ščiti pred dodatnimi stroški – in to vse življenje!*

Vaša garancija: ne glede na to, kako visoki so dejansko stroši popravila – zanj boste plačali največ 10 % trenutne prodajne cene vašega izdelka!**.

To pomeni, da nikoli več ne potrebujete drugega parnega čistilca ter s tem sebi in okolju privarčujete drago kopičenje dodatnih naprav. Poleg tega lahko s Thermostar parnim čistilcem čistite izključno z vročo vodo – brez uporabe dodatnih čistilnih sredstev oz. kemikalij – in tako pomembno prispevate k ohranitvi našega okolja.

  • Najboljša evropska kakovost izdelka za dolgotrajno življenjsko dobo
  • Okolju prijazno: čiščenje brez čistilnih sredstev oz. kemikalij

Več informacij o Thermostar doživljenjski garanciji je na voljo neposredno pri pooblaščenih Thermostar prodajalcih, lahko pa nam pišete na elektronski naslov info@thermostar.info.

*Kot doživljenjska garancija se pojmuje garancija, ki traja za obdobje 30 let.

**Zahtevek iz naslova garancije se mora reševati za vsak škodni primer posebej. Tako nobeno popravilo vaše naprave ne stane več kot 10 % aktualne prodajne cene izdelka (v trenutku popravila) s pribitkom stroškov pošiljanja.

Evenin: Izdelki za vse življenje

Le ekonomsko in ekološko odlični izdelki prejmejo cetrifikat Evenin. Izdelki, kot je npr. parni čistilec na suho paro Thermostar, ki so visoko kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo ter so dokazano prijaznejši za podnebje in okolje. Več o izdelkih za vse življenje

Kontakt

Jakoma D.O.O.
Trnovljska cesta 56
3000 Celje
UID: SI94010323
Tel: 3425 6150
office@thermostar-slovenia.info